ChristchurchNZ was a returning client.  They wanted a welcoming environment  for their offices within the heart of the Christchurch central city shopping district.  With the use of natural colours and natural materials we created just that.  The base architect had created the spaces and had a naked ceiling painted out black.  Christchurch asked us as interior designers to make it more welcoming and we did so with warm colours and natural textures.  The Reception counter used raw timbers and waiting furniture was chosen to be welcoming.

6 different coloured floor tiles were used in a herringbone configuration which created a forest floor  and Canterbury plains feel underfoot.  The  Stacked timber and  stone worksurface in the reception added to this natural feel.  This tied into the natural timbers the base architect had chosen for the office doors and some window joinery This is one design we are exceptionally proud of. 

naturally does it

We as beings of the natural world feel harmony with natural finishes and colours.  That is why ChristchurchNZ  has just the right atmosphere